getuigenissen

TIM MALFAIT

Heel tevreden over mijn samenwerking met Kevin als coach.

Ik ben lang op zoek geweest naar een balans tussen fitness en gezonde voeding. Ook zocht ik een coach  waar ik kon naar opkijken en die mij zijn ervaringen deelde. 

Kevin gaf me wekelijks veel tips, zorgde voor veel variatie in gepersonaliseerde voedingschema's en leerde me heel wat bij in de trainingschema's.

Ik ben nog steeds tevreden van mijn resultaten en heb veel bijgeleerd. Topcoach en heel klantvriendelijk!

Ontwerp zonder titel_edited.png

GAËLLE MEEUWS

Na een aantal niet natuurlijke pogingen om te vermageren lag het opgeven dichter dan verder blijven doordoen. Kevin volgde ik al een tijdje op sociale media. Gezien de resultaten hij behaalde besloot ik voor mezelf dit een allerlaatste kans te geven. En wat voor 1, vol goeie moed begon ik aan het schema. Jawel, 11 kg kwijt . Het schema is makkelijk vol te houden. Ik ben iemand die graag eet en veel eet. Kevin houdt met alles rekening en staat altijd klaar om op je vragen te antwoorden. Hij gaat ook altijd eerlijk antwoorden. Ondertussen zijn we een jaar verder en blijf ik mooi in evenwicht. Een topcoach!

  

Meeuws.png

TOM BEIRNAERT

Vanaf de eerst kennismaking was ik overtuigd van de kennis en ervaring van Kevin. Hij heeft mijn leven veranderd naar een gezonde levensstijl. De coaching is van absoluut top niveau en is een meerwaarde voor mijn verdere leven. Kevin is een top coach die ik heel dankbaar ben voor alles!

tom_edited.png

Kenny Vandeuren

Ik heb Kevin leren kennen in de les ‘Program Design’ van Physical coaching academy. Ik zag meteen dat Kevin enorm veel passie had en wist waarmee hij bezig was. Ikzelf als Fulltime coach heb hem na onze cursus gecontacteerd om mezelf in voeding nog wat aan te scherpen en bij te leren. In het dagelijkse leven als voormalige topsporter heb ik nog meer energie/structuur uit mijn lichaam gekregen voor en na het sporten & natuurlijk mijn doelen behaald. Even coaches need coaching! 💪🏼

Ontwerp zonder titel 11.34.42.png

Lucas Maes

Kevin heeft mij de leuke kant van sporten en diëten laten zien. Het voelde goed om door hem begeleid te worden. Hij toonde aan dat hij over veel kennis beschikt en voor elke vraag wel een correct antwoord heeft. Na de coaching hielden we nog contact en toont hij ook interesse in mij als persoon!

Lucas.png

chesny Van den brande

Ik heb een jaar met KKC samen gewerkt en ik kan het iedereen aanraden.

Kevin luistert naar je doelen en helpt je die ook te realiseren.

Na 2 jaar gebruik ik nog steeds de gezonde gewoontes die mij tijdens de begeleiding zijn aangeleerd.

De opvolging was super en de coach was 24/7 bereikbaar voor al mijn vragen.

 

Top Coach, top begeleiding!

ches.png

dylan dekuyper

Voordat ik samen werkte met kevin trainde ik al een 5-tal jaar. Ik at gezond maar woog mijn voeding niet af. Ik besliste om met Kevin aan de slag te gaan omdat ik wou weten wat ik kon bereiken als mijn voeding ook op punt was. Ik koos onmiddellijk voor 6 maanden coaching. De eerste 3 maanden  lag de focus vooral op hypertrofie en de volgende 3 maanden op vetverlies.  De resultaten waren veel beter dan ik ooit had durven dromen. 

Ik heb geen moment spijt gehad dat ik dit avontuur ben aangegaan. Ik train nu al een kleine 8 jaar en het heeft me tot op de dag van vandaag enorm geholpen bij het behalen van mijn doelen.

Foto Testimonial.png

MATTHIAS VAN HYFTE

Ontwerp zonder titel_edited.png

Ondanks het vele sporten, had ik het al jaren moeilijk om er “voller/breder” uit te zien. Via via kwam ik met Kevin in contact. 


Aanvankelijk zocht ik uitsluitend voedingsadvies omdat ik al een specifiek trainingsschema volgde in functie van een loopwedstrijd. Mijn verwachting was dat ik een min of meer standaard voedingsschema zou krijgen waarmee ik zelfstandig aan de slag zou moeten gaan.
Uiteindelijk was ik aangenaam verrast van het heel gedetailleerde, gevarieerde en duidelijke voedingsschema dat op mijn specifieke noden was afgestemd. 

 

Wat mij het meest verbaasde, was dat Kevin me heel frequent contacteerde om te bekijken of er moest worden bijgestuurd. Hij deed dit volledig op eigen initiatief. Om die reden mag hij zich absoluut een TOPcoach noemen! 
De resultaten lieten ook niet lang op zich wachten en beetje bij beetje overtrof ik zelfs mijn eigen verwachtingen.

 

Na de loopwedstrijd heb ik Kevins hulp ingeschakeld om ook trainingsschema’s te maken zodat ik er “voller/breder” zou gaan uitzien. Opnieuw een opvolging om u tegen te zeggen! 

 

Het enige dat ik me beklaag is dat ik niet vroeger zijn hulp heb ingeschakeld…