Meet Kevin
Certified Nutrition & fitness Coach

Hallo, ik ben Kevin Knockaert, 29 jaar en van jongs af aan is sport een groot deel van mijn leven. In 2009 stapte ik voor het eerst een fitnessclub binnen, en naarmate de jaren voorbij vlogen is mijn passie voor training en voeding enorm gegroeid. Tot de dag van vandaag is deze passie blijven groeien en is het geëvolueerd tot een levensstijl die ik niet meer zou kunnen weg denken.

 

Mijn passie voor gezondheid en fitness leidde tot het oprichten van een coachingbedrijf, waar het mijn doel is om de hoogste kwaliteit van coaching aan te bieden en de allerbeste resultaten voor mijn klanten te bereiken.
Er is geen beter gevoel dan te zien hoe mijn cliënt sterker, fitter en slanker wordt, terwijl hij/zij zich zelfverzekerder, energieker en gezonder voelt. Met mijn coaching leg ik een grote nadruk op het opleiden van mijn klanten en hen de tools mee te geven om hun doelen te bereiken, hun gezondheid te optimaliseren en hun welzijn te verbeteren, zodat het een levensstijl wordt die men op lange termijn kan volhouden.

 

Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke aanpak. Ik help je niet alleen je doelen te bereiken, maar ik leg vooral de nadruk op het aanleren van gezonde gewoontes, zodat je ook op de lange termijn je fantastische resultaten kan behouden.

IMG_9357.jpg

"We zijn allemaal individuen met verschillende doelen, er is dus geen 'One size fits all-aanpak'. 

Samen gaan we opzoek naar een aanpak die past binnen jouw levensstijl, zodat we op een verantwoorde manier jouw gezondheid, lichaam en levenskwaliteit kunnen optimaliseren."